Tjänster

Service, eftermarknad

Maskiner som levererar idag och imorgon

God eftermarknad är något som spelar roll. Om du behöver byta ut någon kompoment eller del av maskinen levererar vi självklart reservdelar. Vi rekommenderar även kontinuerliga besiktningar, för att maximera livslängden av produkten.

Man with checkered shirt works with yellow test equipment

Det är inte alltid nödvändigt att byta ut en maskin om en del slutar fungera eller om ens process kräver andra funktioner. Det finns ett mer hållbart – och mer ekonomiskt – sätt att få maskinen att leverera tillfredsställande i många år framöver. Ibland behöver kunden göra ombyggnader för att öka sin kapacitet, något som vi på Komab också kan bistå med.

Vi tar fram ritningar på skräddarsydda reservdelar för service av maskiner, vi har även möjlighet att utföra besiktningar och efterföljande renoveringar på plats hos kund eller i våra lokaler. För styrsystem erbjuder vi underhåll och eventuella tillägg eller utvecklingar av systemet utifrån kundens förändrade önskemål och behov.

Några av våra tjänster inom service och eftermarknad

  • Leverans av reservdelar
  • Besiktning av maskin
  • Underhåll av styrsystem
  • Renovering/vidareutveckling av maskin
  • Ombyggnationer
  • Kapacitetshöjningar
Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.