Tjänster

Projektledning

Pålitlig partner med koll på projektet

Vi är gärna med på hela resan. Från upphandling till inköp, genomförande och slutleverans av projekt. En av våra största styrkor är att vi har möjlighet att både utveckla koncept och leda projekt för att implementera nya maskiner och teknik. Vi arbetar såväl ute hos kund som resurskonsulter som internt med våra kundanpassade anläggningsleveranser.

Three men stand at a table on which is a drawing

När det kommer till administration och projektledning jobbar vi på några olika sätt. Ett kan vara som resurskonsulter, där en projektledare och ofta även några konstruktörer eller ingenjörer kan ta hand om projekt ute hos kund. Med vår kompetens kan vi erbjuda projektledning och -administration såväl externt som på hemmaplan.

Vi vet hur viktigt det är att projektets mål och förutsättningar är tydligt definierade. Desto viktigare är också att dessa efterlevs. Vi har möjlighet att hjälpa våra kunder hela vägen från budgetering och upphandling till inköp och operativ projektledning från start till mål.

Några av våra tjänster inom projektledning

  • Upphandling och budgetering
  • Förstekonstruktör som resurs
  • Projektledare som resurs
  • Projektledning internt
  • Inköp
Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.