Tjänster

Programmering

Smartare maskiner

I takt med att industrin utvecklas och elektronikprodukter blir allt smartare utvecklas även vi. Idag kan vi erbjuda programmering av styrsystem som gör dina maskiner effektivare och underhållet enklare.

Computer screen with program code. A coffee cup and phone in the background

Förändringarnas vindar blåser inom industrin och det händer mycket. Maskiner som varit analoga och mekaniska blir allt mer intelligenta. Därför erbjuder vi också kompletta tjänster inom styrsystem och programmering av dessa för att förenkla arbetet för t.ex. underhåll.

Vi jobbar med maskinnära programmering t.ex. PLC-programmering (Program Logic Controllers) och programmering av drives. Men vi erbjuder även HMI-programmering (Human Machine Interface) och tar fram användargränssnitt som ökar användarvänligheten och förenklar arbetsprocessen.

Några av de styrsystem vi jobbar med

  • Siemens S7-300
  • Siemens S7-1200/1500
  • B & R
Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.