Våra tjänster.

Vi löser dina teknikutmaningar.

Resurskonsult inom mekanik och el/automation

Komabs konsulter har lång erfarenhet och stark kompetens inom mekanik, el/automation och anläggningar. En komplett teknikpartner med kompetenser inom allt från design och konstruktion till utveckling av produktionsteknik.

three men with computer looking at projected image

Våra tjänsteområden

Mekanik

Komab är en teknikkonsult med expertis inom området mekanik. Oavsett om det gäller design, produktutveckling, konstruktion eller implementering.

El/automation

Vi erbjuder tjänster inom el och automation. Lösningar inom styrsystem och operatörsplattformar som effektiviserar arbetet och moderniserar anläggningen.

Anläggningar

Våra kunder inom tung industri har höga krav på sina maskinutrustningar. Vi levererar kompletta anläggningar som rörverk, stålverk och annan produktionsutrustning.

Service, eftermarknad

Vi säkerställer att våra maskiner ska klara år av drift, genom besiktning, unika reservdelar och renoveringar kan vi säkra kundens lönsamhet.

Våra tjänster

Konstruktion

Våra konsulter har lång erfarenhet av mekanisk konstruktion och elkonstruktion för kraftfulla maskiner och smarta lösningar.

Läs mer

Produktutveckling

Vi erbjuder design och produktutveckling för gruv-, stål- och träindustrin. Branscher med kritiska processer som kräver stabila lösningar.

Läs mer

Produktionsteknik

Oavsett om det gäller en ny eller befintlig anläggning kan vi hjälpa er att optimera era processer för högre effektivitet och ökad lönsamhet.

Läs mer

Projektledning

Vårt mål är att hjälpa våra kunder från idé till leverans, därför erbjuder vi även att leda projekt från start till mål, t.ex. genom projektledning eller inköp.

Läs mer

CAD/PDM

Vi kundanpassar, kartlägger och utvecklar er digitala arbetsmiljö och implementerar system för produktdatahantering (PDM) för en tydligare CAD-struktur.

Läs mer

Service, eftermarknad

Vi tar fram unika reservdelar och erbjuder besiktning, underhåll och renovering av maskiner när produktionen förändras och utvecklas.

Läs mer

Programmering

Vi levererar styrsystem och operatörspaneler för styrning av maskiner genom PLC- och HMI-programmering samt programmering av drives.

Läs mer
Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.