Referenser

Ursviken Technology, in- och utmatning

Ursviken Technology erbjuder högteknologiska CNC-styrda plåtbearbetningsmaskiner till kunder nationellt och internationellt. När de skulle leverera in- och utmatning till riktpress till Uddeholm Tooling i Hagfors hörde de av sig till Komab.

Uppdraget från Ursviken Technology innebar bland annat att ta fram idé till lösning samt design och detaljkonstruktion av densamma. Komab levererade även projektledningstjänster samt administration i form av materialinköp och tillverkning av maskinen.

Vid projektets slut kunde Komab leverera en lösning som slutkunden trodde på, inom utsatt tid och med mycket gott resultat. Samarbetet har senare resulterat i ytterligare förfrågningar med liknande lösningar.

Vi har historiskt ett långt samarbete med denna kund både i form av resurskonsulting och leverans av delar i andra Ursvikenleveranser, något som gjorde arbetet smidigt och en stor bidragande faktor till det goda resultatet.

Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.