Referenser

Ovako Hällefors, buntningsutrustning

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom till exempel kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Ovako Hällefors är en av Ovakos produktionsenheter för tillverkning och bearbetning av stålprodukter.

Som leverantör till Ovako Hällefors har Komab bland annat levererat hanteringsutrustning för buntning av rundstång. Uppdraget innefattade lösning, design och konstruktion samt projektledning inklusive inköp.

Komab ansvarade även för automation i form av programmering och driftsättning av styrsystem och HMI. Komab har tagit fram denna typ av utrustning under många år och hela tiden utvecklat konceptet. Vår erfarenhet gjorde att kunden valde Komab även denna gång.

Vår erfarenhet av liknande utrustningar gav oss en fördel och vi kunde leverera en lösning inom projektets deadline med mycket gott resultat.

Anders Norlund

Automation Engineer

Mobil: 070-376 83 46

Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.