Referenser.

Våra tidigare uppdrag.

Till stora och små kunder lokalt och i världen

Vill du se vad vi kan göra istället för att läsa om det? Här kan du ta en titt på några av Komabs tidigare uppdrag. Här har vi gått in som projektledare, konstruktörer, ingenjörer, rådgivare och mycket mer för att hjälpa kunderna att lyckas.

Two men with yellow vests and blue helmets in factory looking at tablet

Ursviken Technology, in- och utmatning

Ursviken Technology erbjuder högteknologiska CNC-styrda plåtbearbetningsmaskiner till kunder nationellt och internationellt. När de skulle leverera in- och utmatning till riktpress till Uddeholm Tooling i Hagfors hörde de av sig till Komab.

Läs mer

Ovako Hällefors, buntningsutrustning

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av komponentstål till kunder inom till exempel kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Ovako Hällefors är en av Ovakos produktionsenheter för tillverkning och bearbetning av stålprodukter.

Läs mer
Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.