Vi tror på teamwork.

Jobba hos oss.

Vill du vara med och lösa framtidens teknikutmaningar?

Komabs medarbetare kommer från olika bakgrunder med olika erfarenheter, men de har en sak gemensamt: Ett stort intresse för kundernas teknikutmaningar och för att använda den senaste tekniken i det egna arbetet.

People att office smiling

Vi är idag ett tiotal medarbetare som håller till i lokaler i centrala Skellefteå, men en stor del av våra medarbetares tid spenderas hos kunderna. I ditt arbete på Komab kommer du därför jobba både självständigt och i team, internt och ute hos kund.

Vi tror på laget före jaget. Hela teamet träffas en gång i månaden för att tillsammas gå igenom hur vi ligger till i projekt, vilka målsättningar vi har och hur vi fortsätter att utvecklas. Vi arrangerar resor med jämna mellanrum där vi åker iväg tillsammans för att mixa arbete och teambuildning. En uppskattad aktivitet av hela gruppen!

Så är det att jobba på Komab

Komab är ett litet, bra och spännande företag där jag får möjlighet att påverka både uppdrag och resultat. Då vi både hyr ut kompetens men även säljer och konstruerar maskiner så finns det god möjlighet till varierande jobb och utveckling. Vi har bra kunder i närområdet med komplexa och inspirerande produkter.

Det bästa med mitt jobb är att jag får utöva min kreativitet. Jag får chansen att följa mina idéer från början till slut och se att det fungerar i verkligheten. Det är en varierad arbetsplats där jag får göra allt från bilder till metodbeskrivningar, ritningar och beräkningar.

Lediga tjänster

El- och automationsingenjörer

Komab söker kreativa el- och automationsingenjörer som brinner för innovation och ny teknik. Som el- och automationsingenjör på Komab kommer du arbeta med konstruktions- och automationslösningar inom projektets alla faser. Du får chansen att utveckla helt nya lösningar samt vid behov förbättra och uppgradera befintlig utrustning och applikation. Arbetet är uppdragsstyrt och ger stort utrymme för variation både vad gäller tekniska utmaningar men även för dig som person.

Ladda ned PDF för mer information om tjänsten och kvalifikationer.

Vid ansökan, bifoga CV och personligt brev.

Kontakta mig för frågor eller ansökan

Konstruktörer inom mekanik

Komab söker konstruktörer inom mekanik som vill utveckla industrin i norra Sverige och världen. Som mekanikkonstruktör på Komab kommer du arbeta med mekanisk konstruktion till våra kunders projekt och inom projektets alla faser, från idé till implementering. Du får möjlighet att arbeta både med utveckling av nya produkter och med förbättrande konstruktionslösningar och uppgraderingar av befintlig utrustning. Arbetet är uppdragsstyrt och ger stort utrymme för variation både vad gäller tekniska utmaningar men även för dig som person.

Ladda ned PDF för mer information om tjänsten och kvalifikationer.

Vid ansökan, bifoga CV och personligt brev.

Kontakta mig för frågor eller ansökan

Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.