Vi tror på teamwork.

Jobba hos oss.

Vill du vara med och lösa framtidens teknikutmaningar?

Komabs medarbetare kommer från olika bakgrunder med olika erfarenheter, men de har en sak gemensamt: Ett stort intresse för kundernas teknikutmaningar och för att använda den senaste tekniken i det egna arbetet.

People att office smiling

Vi är idag ett tiotal medarbetare som håller till i lokaler i centrala Skellefteå, men en stor del av våra medarbetares tid spenderas hos kunderna. I ditt arbete på Komab kommer du därför jobba både självständigt och i team, internt och ute hos kund.

Vi tror på laget före jaget. Hela teamet träffas en gång i månaden för att tillsammas gå igenom hur vi ligger till i projekt, vilka målsättningar vi har och hur vi fortsätter att utvecklas. Vi arrangerar resor med jämna mellanrum där vi åker iväg tillsammans för att mixa arbete och teambuildning. En uppskattad aktivitet av hela gruppen!

Så är det att jobba på Komab

Komab är ett litet, bra och spännande företag där jag får möjlighet att påverka både uppdrag och resultat. Då vi både hyr ut kompetens men även säljer och konstruerar maskiner så finns det god möjlighet till varierande jobb och utveckling. Vi har bra kunder i närområdet med komplexa och inspirerande produkter.

Det bästa med mitt jobb är att jag får utöva min kreativitet. Jag får chansen att följa mina idéer från början till slut och se att det fungerar i verkligheten. Det är en varierad arbetsplats där jag får göra allt från bilder till metodbeskrivningar, ritningar och beräkningar.

Lediga tjänster

Automationsingenjör

Vi söker en erfaren ingenjör med stort intresse för både kunders teknikutmaningar och för att använda den senaste tekniken i det egna arbetet. Men tveka inte att söka även om du är relativt nyutexaminerad.

Bra meriter: Du är van vid moderna CAD-verktyg som Engineering Base. Kompetens inom Siemens och B&R styrsystem och HMI.

Annons (PDF)

Intresserad? Kontakta mig

Portrait of Anders Edström

Anders Edström

CEO

Tel: 0910-71 79 67

Mobil: 070-548 79 03

Konstruktör Mekanik

Vi söker efter dig som gärna har erfarenhet av projektledning och mekanisk konstruktion inom tung industri. Du är strukturerad och arbetar metodiskt. Vi tror att du har ett genuint teknikintresse och gillar att hitta nya lösningar.

Bra meriter: Du är van vid moderna CAD-verktyg som Solidworks, Creo och Inventor.

Annons (PDF)

Intresserad? Kontakta mig

Ronnie Stenlund

B.Sc Design Engineer, Team leader

Tel: 0910-71 79 62

Mobil: 073-077 56 37

Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.