Mekanikkonsulter med expertis och engagemang

Sedan många år erbjuder Komab teknikkonsulting inom mekanik och el/automation. Konsultens vardag hos Komab är att vara alert, flexibel och kompetent.
– Alla våra konsulter är utbildade ingenjörer. Det gör att vi arbetar professionellt och målmedvetet med nyutveckling och vidareutveckling av våra kunders maskiner och utrustningar, berättar Ronnie Stenlund, konsult och teamleader för mekanik hos Komab.

Tack vare Komabs mångåriga erfarenhet finns en bred kunskapsbas att stå på och ambitionen är att det alltid finns en konsult med rätt profil till uppdraget.

– Målsättningen är alltid att hjälpa varje kund så fort det går och alla uppdrag är lika mycket värda i våra ögon. Vi arbetar med korta uppdrag på några enstaka dagar till längre varaktiga åtaganden som sträcker sig över månader och ibland längre. Det kan vara enklare rutinmässiga uppgifter som ska lösas eller riktigt avancerad utveckling där våra kunder verkligen kan dra nytta av våra specialisters kunskaper ända ut i fingerspetsarna, berättar Ronnie.

Komabs rötter sträcker sig mer än 20 år tillbaka och företaget är en väletablerad teknikkonsult med basen i Skellefteå. Kunderna återfinns över hela landet och med en profil inom maskinindustri, tillverkande industri, sågverksindustri och gruvindustri.

– Våra konsulter sitter antingen ute hos kunden, hemma på Komabs kontor eller kombinerat. Det bestämmer vi tillsammans med varje kund utifrån uppdragets karaktär och kundens behov och möjligheter. Vi är vana att jobba i kundernas projektorganisation och följa deras processer. Vi kan arbeta i kundernas CAD, PDM eller MPS-system och har tillgång till en motsvarande datamiljö och oftast samma programvaror på vårt kontor, berättar Ronnie.

Nöjda kunder är alltid målet
– Vår ambition är att vara en kompetent leverantör med välutbildade konsulter. Vi vill göra ordentliga jobb samtidigt som vi är effektiva och hanterar mängden timmar på ett ansvarsfullt sätt, betonar Ronnie Stenlund.

Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.