Anders Edström ser fram emot ledigheten

År 2014 blev Anders Edström VD för Komab. Då hade bolaget precis fusionerats med Selcon Elteknik. Nu, åtta år senare har Anders växlat över VD-stafettpinnen till Pontus Granberg och öppnar dörren till en helt ny fas i livet. Vi passade därför på att ställa några frågor till Anders!

Hej, Anders, hur är läget och vad ska du göra härnäst?
– Jo, det är bara fint. Jag ser fram emot att bli lite mer ledig även om jag ska jobba hela våren ut. Pontus började som VD den 14 mars men jag finns kvar på Komab tills jag slutar den 31 maj. Från och med juni har jag tänkt ha en tre månader lång semester. Sen är planen att jag under hösten ska jobba några timmar i veckan åt Komab fast i egen regi.

Vad ska du förgylla livet med som pensionär?
– Då ska jag odla mina hobbys som är flyg, musik och utförsåkning samt ägna mig åt mina barn och barnbarn. Det ska bli trevligt med lite mer ledighet framöver.

Är det något du vill hälsa till alla?
– Ja, verkligen. Jag vill tacka alla kunder och medarbetare om jag stött på under min tid som VD på Komab för ett väldigt gott samarbete. Det har varit trevligt och givande hela tiden och jag önskar alla lycka till framöver. Jag vill också tacka min föregångare Tommy Olsson för att jag fick chansen att bli VD för Komab.

– Sen vill jag önska Pontus lycka till. Han är kunnig, erfaren och passar in som person i företaget på ett mycket bra sätt. Det känns tryggt att han tar vid och leder utvecklingen för framtidens Komab. Jag är övertygad att han kommer att driva Komab framåt på bästa sätt. Det känns skönt att veta att Komab är i goda händer.

Vad tänker du om Komabs möjligheter i framtiden?
– Hela regionen är i en spännande utveckling just nu och Komab som teknikföretag vill vara med och bidra i det som sker. Vi har genom åren byggt upp en stark position på marknaden med stabila och goda kundrelationer och hög specialistkompetens hos våra konsulter. Det känns mycket bra och jag tror att Komab kommer att vara mycket lyckosamma och en viktig pusselbit i utvecklingen.

Kontakta ossBeställ vårt nyhetsbrev
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.